• Nou

Aparat de Aer Conditionat Midea MS12FU-24HRFN1-QRD0GW,24000 BTU

3.863,00 RON
cu TVA
Montaj

Aparat de aer conditionat Midea New RF Series MS12FU-24HRFN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 24000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb),

Noul aparat de aer conditionat Midea  are o clasa de eficienta energetica A ++ / A ++ (răcire / încălzire), un afisaj transparent al panoului frontal si o serie de caracteristici utile. Tehnologia DC Inverter a aparatului de aer conditionat mareste eficienta, reducand in acelasi timp consumul de energie.

Un consum redus - Aparatele de aer conditionat din gama Midea New RF sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.

RACOARE rapida, la o singura atingere -  Cu ajutorul tehnologiei FULL DC INVERTER, aparatele de aer conditionat sunt mai puternice, mai economice si mai silentioane fata de aparatele conventionale.
Memoria unghiului de baleiere - Cand porniti echipamentul de climatizare cu proxima ocazie, flapsurile pentru baleiaj vertical se vor repozitiona in mod automat la unghiul setat la ultima functionare.
Functia “De urgenta” -  In mod normal cand se produce o eroare a senzorului de temperatura, aparatul de aer conditionat va afisa codul de eroare si se va opri imediat. Cu aceasta functie, cand apare o astfel de eroare, aparatul de aer conditionat afiseaza codul de eroare dar continua sa functioneze intr-o stare corespunzatoare pentru a asigura confortul tau.
Sistem dublu de purificare -  Protectie 1 - Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer. Protectie 2 - Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.
Auto-curatare - Schimbatorul de caldura al unitatii interioare este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducand semnificativ mirosul si prelungind durata de viata a aparatului de aer conditionat.
1W STAND-BY -  Daca echipamentul de aer conditionat Midea este folosit timp de 8 ore in fiecare zi, va intra in modul stand-by pe perioada celorlalte 16 ore. In acest caz echipamentul de climatizare Midea ajuta la economisirea energiei consumate in acest mod cu pana la 80%, consumand in medie 1W in loc de 5W asa cum consuma echipamentele normale.
COMPRESOR  DC INVERTER - Compresorul ROTARY DC Inverter din dotarea aparatelor de aer conditionat marca Midea ofera o functionare puternica si eficienta sporitai fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.
Btu /Suprafata acoperita
24.000BTU 46-55mp
Capacitate BTU Racire
24000(9100 -26900)
Capacitate BTU incalzire
25000(5500 - 30000)
Culoare unitate interioara
Alb
SEER
6.3
SCOP
4.0
Zgomot unitate interioara
43/37/31 dB
Zgomot unitate exterioara
68 dB
Clasa energie racire
A++
Functii speciale
Strandby 1w,Detectie scurgere freon,Mod eco
Dimensiuni unitate interioara L/l/a
315 x 1045 x 235 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a
702 x 845 x 363 mm
Greutate unitate interioara
12 kg
Greutate unitate exterioara
48 kg
Clasa energie incalzire
A+
Inverter
Da
Tehnologie Wi-Fi
Nu
20 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.