• Nou

Aparat Aer Conditionat tip Caseta Midea MCD-18HRFN1-QRD0 SUPER SLIM CASSETE 18000 BTU

4.940,00 RON
cu TVA
Montaj

Aparat de aer conditionat Midea MCD-18HRFN1-QRDO, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++ este o unitate interioara, caseta compacta ce poate fi utilizat intr-o categorie ampla de incaperi, inclusiv in incaperi cu scop rezidential.

Aparat de aer conditionat Midea MCD-18HRFN1-QRDO, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++ garanteaza o functionare silentioasa si de asemenea reduce considerabil nivelul de consum de energie electrica.

Tehnologia Inverter a aparatului de clima este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, ventilarea, dezumidificarea aerului din spatiul in care este aplasat.

Functii aparat de aer conditionat MCD-18HRFN1-QRDO, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++:

- Panou de debit 360 ° -  aerul poate fi distribuit în fiecare colț al camerei.

- Controller cu fir - În comparație cu telecomanda cu infraroșu, controlerul cu fir poate fi fixat pe perete. Este folosit în principal pentru zona comercială și face controlul aerului condiționat mai convenabil.

- Comutatorul ON-OFF - cu porturile rezervate, un comutator pornit de la distanță poate fi ușor conectat pentru a controla aparatul de aer condiționat.

- Alarma - PCB-ul încorporat poate emite semnal de alarmă, ceea ce face posibilă instalarea unei lămpi externe de alarmă sau a unui indicator de vibrații

- Pompă de scurgere încorporată - pompa de scurgere poate ridica apa de condens până la 750 mm în sus.

- Sistemul de răcire cu ambreiaj redus și răcirea ambientală scăzută - cu un kit ambiental scăzut de ambianță sau un PCB special conceput, viteza ventilatorului exterior poate fi schimbată automat în funcție de temperatura de condensare. Aerul condiționat poate funcționa cu răcire chiar și atunci când temperatura exterioară a mediului este scăzută până la -15 ° C.

- Twin Combination - unitățile pot fi instalate ca sisteme duble: o unitate exterioară poate fi conectată cu două unități interioare identice. Unitățile interioare pot fi combinate în oricare dintre diferitele ratinguri disponibile.

- Autodiagnosticare și protecție automată Self-diagnoză și protecție automată - Odată ce au loc operații anormale sau defecțiuni ale pieselor, unitatea se va opri automat pentru a proteja sistemul. În același timp, va indica codul de protecție sau de eroare pentru un serviciu rapid.

- Funcția anti-răcire a aerului Funcția anti-aer rece - turația ventilatorului intern este reglată automat de la cea mai mică calitate până la gradul de reglaj în funcție de temperatura vaporizatorului atunci când aparatul pornește de la încălzire. Această funcție poate împiedica aerul rece să explodeze în fața utilizatorilor.

- Funcția de repornire automată a funcției Auto Restart - Dacă aparatul de aer condiționat se întrerupe în mod neașteptat din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, acesta va reporni automat cu modul de setare anterior în momentul reluării alimentării.

- Mod Turbo - prin apăsarea butonului turbo de pe telecomandă, aparatul va intra în modul turbo cu viteză foarte mare și va ajunge mai rapid la temperatura setată. După ce a rulat 20 de minute în modul turbo, ventilatorul de interior va recupera automat viteza prestabilită.

- Detectarea scurgerilor agentului frigorific - Unitatea interioară va afișa codul de eroare "EC" și se va opri automat când se detectează scurgeri de agent frigorific. Această funcție poate proteja mai bine compresorul prin deteriorarea acestuia datorită temperaturilor ridicate datorate scurgerilor de agent frigorific.

Mod de utilizare aparat de aer conditionat MCD-18HRFN1-QRDO, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++:

- Aparatul de clima este intrebuintat uz casnic sau comercial

-Se recomanda instalarea in prezenta unei persoane autorizate

- Principalul mod de distributie a aerului in incapere se realizeaza prin 4 directii, aditional fantele unghiulare aduc un debit mai mare de aer; devierea acestui debit de aer poate fi ajustat vertical cu ajutorul obloanelor de deflexie.

Btu /Suprafata acoperita
18.000BTU 36-45mp
Capacitate BTU Racire
18000 BTU/h
Capacitate BTU incalzire
19000 BTU/h
Consum anual racire
5.3 kW
Consum anual incalzire
5 kW
SEER
6.1
SCOP
4.0
Zgomot unitate interioara
46/41/37 dB
Zgomot unitate exterioara
53 dB
Clasa energie racire
A++
Debit aer
1000/800/700 m3/h
Filtre
Filtru anti bacterian lavabil
Interval functionare
rece:-15 ...+50 grade Celsius cald:-15 ...+24 grade Celsius
Dimensiuni unitate interioara L/l/a
840x840x205 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a
810x310x558 mm
Greutate unitate interioara
21.3 kg
Greutate unitate exterioara
38 kg
Moduri de lucru
Răcire, încălzire, mod automat, dezumidificare, ventilare
Clasa energie incalzire
A+
Inverter
Da
Tehnologie Wi-Fi
Nu
20 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.