• Nou

Aer conditionat dublu split Daikin 9000 wi-fi + 9000 wi-fi

Ultimele produse in stoc
6.903,00 RON
cu TVA
Montaj

Aer conditionat în toate camerele

Un sistem multisplit permite până la 5 unități interioare de capacitati diferite, cu o singură unitate exterioară, reducând astfel spațiul și costurile de instalare.

Alegerea unitatatii exterioare se face direct proporțional cu fiecare unitate interioară, în funcție de necesități. Astfel, consumul de energie este redus.

Toate unitățile interioare pot fi controlate individual și nu trebuie să fie instalate în același timp; unități suplimentare pot fi adăugate mai târziu.


 

Cea mai largă gamă

Diferite tipuri de unități interioare (tubulatură de perete, podea, etc.) și capacități diferite pot fi combinate în mai multe aplicații de sisteme. Astfel, poate fi aleasa unitatea interioară ideală pentru dormitor, camera de zi, birou sau orice spațiu în funcție de suprafața de instalare sau de nevoile utilizatorului.


 

O temperatura interioara ideala

O singură unitate exterioară poate răci sau încălzi o casă întrega, un birou sau un mic magazin la momente diferite, bucurandu-va de o atmosferă plăcută și o temperatură constantă și confort.

Folosind tehnologia Inverter sistemul Daikin permite o mai bună performanță în răcire și încălzire și un consum redus de energie.

SEER
6.37
SCOP
3.91
Zgomot unitate interioara
19/32/41 dB(A)
Zgomot unitate exterioara
48 dB(A)
Clasa energie racire
A++
Filtre
Filtru anti bacterian lavabil
Interval functionare
-15 - +46 °C
Dimensiuni unitate interioara L/l/a
215x289x780 mm
Greutate unitate interioara
11 kg
Greutate unitate exterioara
38 kg
Clasa energie incalzire
A++
Tip echipament
Externa + 2 interne
1 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.