• Nou

Aer conditionat 3MXS40K+FDXS25F+FDXS25F+FDXS25F

Ultimele produse in stoc
9.598,00 RON
cu TVA
Montaj

Aer conditionat în toate camerele

Un sistem multisplit permite până la 5 unități interioare de capacitati diferite, cu o singură unitate exterioară, reducând astfel spațiul și costurile de instalare.

Alegerea unitatatii exterioare se face direct proporțional cu fiecare unitate interioară, în funcție de necesități. Astfel, consumul de energie este redus.

Toate unitățile interioare pot fi controlate individual și nu trebuie să fie instalate în același timp; unități suplimentare pot fi adăugate mai târziu.


 

Cea mai largă gamă

Diferite tipuri de unități interioare (tubulatură de perete, podea, etc.) și capacități diferite pot fi combinate în mai multe aplicații de sisteme. Astfel, poate fi aleasa unitatea interioară ideală pentru dormitor, camera de zi, birou sau orice spațiu în funcție de suprafața de instalare sau de nevoile utilizatorului.


 

O temperatura interioara ideala

O singură unitate exterioară poate răci sau încălzi o casă întrega, un birou sau un mic magazin la momente diferite, bucurandu-va de o atmosferă plăcută și o temperatură constantă și confort.

Folosind tehnologia Inverter sistemul Daikin permite o mai bună performanță în răcire și încălzire și un consum redus de energie.

Zgomot unitate interioara
35 / 33 / 27 dB(A)
Zgomot unitate exterioara
46 dB(A)
Dimensiuni unitate interioara L/l/a
200x620x750 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a
300x735x826 mm
Greutate unitate exterioara
49 kg
Tip echipament
Externa + 3 interne
1 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.